Bekijk JOUW® op

Wij zouden JOUW® bureau niet zijn als we niet af en toe een vette actie uithalen. Ook wat dat betreft hebben we een naam hoog te houden. Meestal doen we dit in opdracht van klanten. En nu vóór onze klanten.

Speciaal voor jou en je collega’s hebben we namelijk een om-je-vingers-bij-af-te-likken ‘Thank God It’s FryDay’ pakket samengesteld. Die komen we graag snel langsbrengen! Gewoon omdat het lekker is. En om even bij te praten. We zijn namelijk lekker aan het vlammen.

Daarnaast zijn er enkele trends en ontwikkelingen die jou kunnen helpen vette successen te scoren. Misschien dat dat ook wel even ter sprake komt. We zijn in ieder geval heel benieuwd hoe het bij jou gaat, waar jij de komende periode met je bedrijf voor staat en wat je ambities zijn.


#HEBBEN?

Vertel ons via onderstaand formulier (of als je bellen lekkerder vindt: 038 423 11 11) wanneer het jou het best uitkomt om het Thank God It’s FryDay-pakket in ontvangst te nemen. Dat hoeft niet op een vrijdag, hoor. Want wat ons betreft is het elke dag FryDay! Dus ook op bijvoorbeeld op dinsdagochtend bij de koffie;)

Laat je ons weten wat jouw favoriete FryDay is? Dan zien we elkaar snel!

TOP