Bekijk JOUW® op

Junior Online Creatief

Met jouw passie voor het ontwikkelen van de beste oplossingen voor de klant, lever jij een bijdrage aan prachtige en gebruiksvriendelijke websites. Je volgt ontwikkelingen en trends op de voet en je bent op de hoogte van de markt waarin je klanten zich bevinden. Je bent iemand die de spreekwoordelijke puntjes op de i zet. Een echte bouwer die ontwerpen ombouwt naar resultaatgerichte webpagina’s en kijkt door de ogen van de ontvanger.


Als junior online creatief werk jij concepten uit naar pixel perfect designs en complete sites, webshops, maar ook actie-landingspagina’s, databanners en communities. Termen als usability en responsive designs klinken jou als muziek in de oren! Samen met onze senior creatief bouw je mee aan innovatieve websites, die snel, mooi, intuïtief, voortschrijdend en vindbaar zijn. Je gaat aan de slag met toffe projecten. Hierbij geven we je de ruimte om te ontdekken waar jouw krachten liggen en deze skills verder te ontwikkelen, zodat je groeit in het leveren van de beste oplossingen. We zijn een strategisch ontwerpbureau, dat houdt in dat we altijd denken in de beste oplossing voor de klant, geen opdracht hetzelfde is en je de ene keer werkt aan een knaller van een landingspagina die leads genereert, de andere keer misschien een contentplatform voor een artiest of een website die juist níet gevonden moet worden.

JOUW® werkdag

Je start je dag uiteraard met een goede kop koffie, normaal gesproken is dat op kantoor, maar nu even thuis. Na de gezamenlijke kick-off via Zoom check je wat er vandaag allemaal op de agenda staat. Een website oplevering voor een klant! De dagen ervoor heb je al het één en ander gehoord over het creatieve concept. Nu is het voor jou tijd voor de praktische uitvoer. Onze senior creatief heeft een sitestructuur en visual design opgezet. Aan jou de taak om hier invulling aan te geven door het design om te zetten in onze page-builder. Dankzij jouw affiniteit met online ben je een ster in het creëren van een waardevolle gebruikerservaring.

Het is daarna tijd voor een online meeting met collega’s om de website te bespreken. Er blijken nog een aantal kleine aanpassingen nodig te zijn die jij vervolgens doorvoert. Na een overheerlijke tosti tijdens de lunch (én normaal gesproken op kantoor een potje tafelvoetbal) laat je jouw creativiteit de vrije loop op online bannering, full site editing en het instellen van dynamische kleuren. Zodra die klus geklaard is krijg je te horen welke beelden er nog op de website moeten komen. Jij zorgt ervoor dat er een fotogalerij komt!

Hierna ben je echt even toe aan een sugarrush, dus waar je anders een overheerlijke Snickers uit de JOUW® snoepautomaat pakt, sla je nu je eigen keukenkastjes open op zoek naar iets zoets. Fruit heb je immers ’s ochtends al gegeten! Het einde van de middag houd jij je bezig met diverse praktische zaken zoals: onderhoud, updates, tests, versiebeheer en release notes. JOUW werkdag zit er weer op!

 

Waarom dit IETS voor jou is

+ Je kent de mogelijkheden en onmogelijkheden van een ontwerp
+ Je werkt secuur en hebt zin in een beetje productiewerk

+ Naast een mooi design kijk je ook naar de funnel en user experience

Waarom dit NIETS voor jou is


- Je ziet eigen werk alleen door een roze bril 

- Je werkt liever alleen dan samen

- Secuur werken is niet je sterkste eigenschap

Wat wij bieden


• 24 vakantiedagen 
• Tijd om te proberen en te leren
• 
Reiskostenvergoeding
• Veel ruimte voor eigen inbreng, ideeën en verbeteringen 


 

Essentieel
• Kennis van WordPress

• Je bent een echte bouwer en onderhouder

• Je werkt secuur en nauwkeurig
• Je kunt je goed verplaatsen in onze klanten

Handig
• Mbo- diploma

• Bekend met page-builders zoals WP Bakery, Elementor of Bever Builder

• Kennis HTML, CSS

• Oog voor detail

Leuk
• Kennis van JavaScript PHP
• Kennis van Sketch, Photoshop en Illustrator

Ja?, is dit JOUW® baan?
Dan is het tijd om te solliciteren! Stuur je motivatie, CV en portfolio naar talent@jouw.nl. Tip van de dag: saai is stom. Wij laten ons graag van onze sokken blazen!


 Meer te weten komen over JOUW® bureau? Check:

Bekijk en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram

TOP