Bekijk JOUW® op

Jr. online marketing medewerker

See what
the others
don't see!

Een voorliefde voor data en het talent om informatie om te zetten in online campagnes? Ben je net afgestudeerd, van bijvoorbeeld de mbo-opleiding marketing medewerker, en startende op de arbeidsmarkt? Ga als junior marketing medewerker aan de slag bij JOUW® bureau.

Als jr. marketing medewerker help je de behoeften van verschillende doelgroepen te vertalen naar offline en online producten en activiteiten. Zo vertaal je bijvoorbeeld doelstellingen en KPI’s naar online campagnes met resultaat. Dit doe je met behulp van data, durf, lef en constante persoonlijke ontwikkeling. En uiteraard onder begeleiding van onze online marketeer! Je affiniteit met content komt ook uitstekend van pas. Samen met onze content marketeer ben je intern ook verantwoordelijk voor JOUW® contentstrategie. Je ontwikkelt content voor onze website en social media. Ook redigeer je teksten en check je of ze de juiste tone-of-voice hebben.

Waarom dit JOUW® baan is:
+ Je bent analytisch ingesteld
+ De termen SEO en SEA klinken je bekend in de oren
+ Je krijgt energie van content creatie

Het is niets voor je als...
- De online wereld niet jouw favoriete wereld is
- De term helpende handjes zegt je niet zoveel
- Je geen leuke afwisselende baan zoekt

Wat wij bieden:
• Marktconform salaris o.b.v. opleiding, leeftijd en ervaring;
• De kans om te werken voor te gekke klanten en aan mooie projecten
• 24 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur p/w)
• Waanzinnige collega's
• Tijd om te proberen en te leren
• Tijd om (Google) certificaten te behalen
• Persoonlijke begeleiding 
• Reiskostenvergoeding 
• Thuiswerken in overleg

Wat wij vragen:
• Mbo- of hbo-opleiding
• Affiniteit met online marketing (inrichten van campagnes in Google Ads en Facebook, zoekwoordenonderzoek)
• Affiniteit met content (online en offline)
• Affiniteit met data
• Een vlotte pen 
• Nieuwsgierig en leergierig 

Zo kan JOUW® werkdag eruitzien:
Als je achter je laptop kruipt, met je kop koffie in je hand, check je eerst wat er vandaag allemaal op de agenda staat. Je begint de dag met het analyseren van data en resultaten van verschillende campagnes voor klanten. Lopen ze goed? Hoe gaat het met de kliks en vertoningen? Vervolgens zet je samen met de Online Marketeer een nieuwe SEA campagne op. De zoekwoorden zijn al uitgezocht. Nu ga jij alles inrichten in Google Ads.  Samen lopen jullie de campagne langs, checken of de instellingen kloppen en nemen de doelstellingen en KPI’s van de opdrachtgever nog één keer door.  Interessant, want hier wil je graag steeds meer over leren!

Na al die inspanning heb je wel trek gekregen. Tijd voor een lekkere lunch. Ook als je ’s ochtends je bruine boterham bent vergeten is dat geen enkel probleem. We zitten lekker in het centrum van Zwolle, dus al je favoriete winkels bevinden zich op loopafstand!

Na de lunch staat een meeting met onze Content Marketeer gepland. Samen nemen jullie de JOUW® contentstrategie door. Vervolgens ga je voor een aantal formats aan de slag met het creëren van content, bijvoorbeeld het schrijven van een tekst voor de website. Dan is het tijd voor een stukje persoonlijke ontwikkeling, Je hoeft immers geen alleskunner te zijn. Je duikt in de wereld van marktontwikkelingen en bekijkt welke trainingen er zijn die jou helpen je nóg beter te laten worden in je werk als marketing medewerker.

JOUW® kantoorcultuur 
Werken in een creatieve en inspirerende omgeving? Dan zit je bij JOUW® bureau goed. We zijn flexibel in thuiswerken en hechten veel waarde aan een goede werk-privé balans! Je krijgt de ruimte om je helemaal te ontwikkelen zoals jij dat wenst. Leuke en leerzame training gezien? Lekker volgen! We stimuleren dat je het beste uit jezelf haalt en ondersteunen je daar in alle mogelijke aspecten in.

Sollicitatieproces


JOUW® sollicitatie
Je sollicitatie komt binnen bij office manager Maureen. Zij stuurt hem door naar de juiste personen. Zien we een match? Dan nemen we contact met je op!

Eerste contact

Om alle agenda’s goed op elkaar af te stemmen, neemt Maureen contact met je op om een eerste ontmoeting in te plannen.

(Online) ontmoeting
Afhankelijk van de coronamaatregelenen ontmoeten we elkaar (online). Tijdens dit gesprek willen we graag alles over je weten. Maar geen stress, dit is gewoon lekker informeel. Vertel ons dus waar je energie van krijgt. Wat je nog wil leren en wat je belangrijk vind aan je nieuwe werkomgeving.

JOUW® teamwork
Blijken we een goede match? Dan verwelkomen we je graag in JOUW® team.

Zijn wij JOUW® bureau en is deze baan op je lijf geschreven?

Ben je op korte termijn beschikbaar? Stuur je motivatie en CV naar talent@jouw.nl

 

 


 Meer te weten komen over JOUW® bureau? Check:

Bekijk en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram

TOP