Bekijk JOUW® op

Online Creatief

Jij bent van nature een echte designer en bouwer. Die creatieve geest van je, die is aangeboren. Functionaliteit, interactie en gedrag schets jij tot in de puntjes uit. Als geen ander weet jij de klant precies mee te nemen in jouw denkwijze. Dit maakt onze klanten enthousiast én raakt ze in hun hart. Hoogstaande user interfaces? Jij ontwerpt ze én zet ze om naar werkende websites. 

Jouw werk als online creatief vormt de basis van veel projecten. Je maakt diverse processen niet alleen bruikbaar, maar ook aantrekkelijk. Ideeën presenteren en pitchen aan klanten? Geen enkel probleem. Je bent perfect in staat je keuzes te onderbouwen. Veelal werk je zelfstandig aan projecten, onder begeleiding van onze communicatieadviseurs of account executives. Vaak zijn zij eindverantwoordelijk voor alle lopende projecten. Maar jij pakt zonder moeite de leiding over de online aspecten ervan want daarvoor heb je de kennis in huis. Op conceptueel niveau ken je jouw eigen verantwoordelijkheid. Je gaat altijd voor resultaat; plezier op je werk, klanttevredenheid én verwezenlijking van je ambities en onze bedrijfsdoelstellingen. Teamwork makes the dream work, is een van jouw motto’s.

Waarom dit JOUW® baan is
+ Je bent positief eigenwijs, ambitieus en onderscheidend
+ Je bent een designer, maar kan ook gestructureerd bouwen
+ Jouw unieke uitwerkingen treffen doel
+ Je bent verantwoordelijk en pro-actief
+ Issue? Jij vindt altijd een oplossing en bent niet voor één gat te vangen

Het is niets voor je, als…
- “Userflows & userjourneys, dat is hetzelfde. Toch?”
- Jouw perspectief altijd het beste is
- Uitdagingen? Jij betreedt liever de gebaande paden

Wat wij bieden


• De kans om te werken voor te gekke klanten en aan mooie projecten

• 24 vakantiedagen

• Waanzinnige collega's

• Veel ruimte voor eigen inbreng, ideeën en verbeteringen

• Thuiswerken in overleg

Wat wij vragen
• Kennis en ervaring met het Adobe Suite Pakket
• Bekend met UX en de daarbij behorende methodieken
• Relevante en aantoonbare (bureau-)ervaring
• Ervaring met het bouwen van websites
• Kennis van HTML, CSS & Javascript
• Kennis van WordPress
• Bekend met page-builders zoals WP Bakery, Elementor of Bever Builder

• Werkt met tools zoals Sketch & InVision

Ja?, is dit JOUW® baan?
Dan is het tijd om te solliciteren! Stuur je motivatie, CV en portfolio naar talent@jouw.nl. Tip van de dag: saai is stom. Wij laten ons graag van onze sokken blazen!

Zo kan JOUW® werkdag eruitzien:
Je start de dag vandaag met het opzetten van een sitestructuur voor een nieuwe website. Jij bedenkt hoe alle pagina’s van de website precies goed gerangschikt worden, zodat bezoekers snel en gemakkelijk bij de juiste informatie terechtkomen. Na het ontwerpen begin je met het verzamelen van de bouwstenen; wat moet er allemaal gebeuren tot livegang? Daarna steek je de handen uit de mouwen; realisatie! Dit is een flinke klus en er gaat dan ook behoorlijk wat tijd in zitten. Gelukkig ben jij op je allerbest als je deze werkzaamheden uitvoert. Loop je ergens tegenaan? Jij vindt altijd een oplossing!

Het is vrijdag dus dat betekent Fry-day! Lekkere snacks dus! Die calorieën werk je er direct weer af meteen intens potje tafelvoetbal. Er zijn nog wat hiccups tevoorschijn gekomen in een ander ontwerp. Jij staat ingepland om dit te verhelpen. Gelukkig volg je marktontwikkelingen en trends op de voet, dus je hebt er direct een oplossing voor. Dit is meteen een van je sterkste punten: klanten en collega’s verrassen met creatieve en unieke uitwerkingen.

Tijd om aan de slag te gaan met een ander design voor een klant in Sketch. Alle projecten documenteer je accuraat. Zodra dit voor elkaar is sluit je de dag af met een online overleg met collega’s. Daarin ben je pro-actief en legt je oplossingen voor diverse vraagstukken voor. Als technisch expert heb jij namelijk voor iedere vraag een antwoord!

JOUW® thuiswerkdag
Je werkdag ziet er nu misschien even anders uit in verband met de corona pandemie. Gelukkig zijn we een flexibel bureau en bekijken we samen met jou wat de meest werkbare situatie is. Dit kan dus soms thuiswerken betekenen of af en toe een kantoordagje voor belangrijke meetings of reviews.


 Meer te weten komen over JOUW® bureau? Check:

Bekijk en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram

TOP