Bekijk JOUW® op

Blog

Terug naar overzicht

VIRTUEEL LEESVOER - TOP 3

7 augustus 2015

Ik heb niet zo’n heel goed gevulde boekenkast. Lees liever online en dan vooral ook: actuele, beknopte artikelen.

Door: Frank Sorée

Mooi in balans met mijn spanningsboog(je). Er zijn talloze websites die ik dagelijks of wekelijks in de gaten hou. Als het gaat om marketing, innovatie, communicatie en technologie zijn dat er een stuk of 12.

Mijn top 3? Check:

#1. Frankwatching:


Frankwatching is een onafhankelijk crossmediaal platform dat zich richt op kennisdeling rondom online trends, tips & tricks. De onderwerpen variëren van de online aspecten van marketing, communicatie en social media tot mobiele ontwikkelingen, user experience en nieuwe media.”

Leuk, want? Nou; dagelijks nieuwe blogs, webinars, whitepapers en dossiers. En interessante “spots” van de nieuwste sites, apps en startups. #vindikleuk

#2. The Next Web:


“Founded in 2006, The Next Web is one of the world’s largest online publications that delivers an international perspective on the latest news about Internet technology, business and culture.”

Internationaal met Amsterdamse roots. Ontstaan als spin-off van The Next Web Conference. Héél actueel en super gevarieerd. Ook erg sterk op Facebook. Houd rekening met een boel drukte in je tijdlijn!

#3. Marketing Facts:


“Sinds de oprichting in 2002 heeft Marketingfacts haar positie als hét Nederlandstalige kennisplatform op het gebied van interactieve marketing steeds verder versterkt. De focus ligt volledig op het delen van kennis, gericht op de ontwikkeling van de marketingprofessional.”

Waardevol, want: héél veel “channels” en “topics”. Mijn favoriete pagina? “Stats”. In het Stats Dashboard vind je voortdurend de belangrijkste up-to-date cijfers & statistieken over online marketing & media.Frank Sorée, #whyguy (1970) is met zijn "communicatie kindjes” JOUW® bureau en VORMSHOP™ 25 jaar actief in de wereld van marketing, innovatie, communicatie en creatie. Daarnaast is hij overmatig nieuwsgierig naar ontwikkelingen op het gebied van technologie, gadgets en design.

TOP