Bekijk JOUW® op

Novon

Novon Schoonmaak wil in zijn werkgebied toonaangevend zijn voor opdrachtgevers en medewerkers op het gebied van schoonmaak- en aanverwante diensten. Dit doen zij door tevreden opdrachtgevers en goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers centraal te stellen. Novon levert attente en professionele dienstverlening op basis van duidelijke afspraken over kwaliteit en prijs. Daarmee leveren zij een bijdrage aan een schone en gezonde werkomgeving van opdrachtgevers en medewerkers.

De grondgedachte achter Opmerkelijk Novon Schoonmaak is dat schoonmaak(dienstverlening) een beroep is, geen bijbaan. Een beroep dat vaak best overdag kan worden uitgevoerd door goed opgeleide professionals. Mensen die aanspreekbaar zijn en service bieden boven rigide uitvoer van schoonmaakwerkprogramma’s. Kwaliteit laten beleven in plaats van enkel kwaliteit leveren. Daarnaast kan de schoonmaker overdag een veel breder pallet aan facilitaire diensten leveren.

Communicatie tussen klant en medewerker van Novon Schoonmaak verbetert door dagschoonmaak, er ontstaat waardering en begrip. Positieve beleving draagt bij aan de geleverde kwaliteit en waardering voor de schoonmaker leidt tot continuïteit in de prestaties en de bezetting.

TOP