Bekijk JOUW® op

Nieuws

Terug naar overzicht

12e IJssellandrally een succes!

10 september 2015

Vrijdag 4 september is alweer de 12e editie van de IJssellandrally gereden en daar waren wij als medeorganisatoren natuurlijk ook dit jaar bij! 

Vrijdag 4 september is alweer de 12e editie van de IJssellandrally gereden en daar waren wij als medeorganisatoren natuurlijk ook dit jaar bij! De IJssellandrally steunt ieder jaar een ander goed doel en voor deze editie was dat de Monicares Foundation.

Vanuit Landgoed De Laer in Ommen ging de rally van start. De JOUW® test, die wij traditiegetrouw ieder jaar organiseren, was dit jaar de ‘Gomballentest’. Uiteindelijk hebben alle deelnemers, ondanks het wisselvallige weer, hun weg naar de finish in Zutphen gevonden. Onder het genot van een hapje & drankje in Hotel Hampshire’s Gravenhof wachtte iedereen in spanning de cheque- en prijsuitreiking af. Met de 112 deelnemende equipes is er maar liefst €25.000 opgehaald die na afloop van de Rally aan Monicares Foundation-voorzitter Adri Zwarthoff werd overhandigd! Gezien alle mediaberichten over de vele vluchtelingen en de financiële inspanningen die voor een goede opvang gevraagd zijn, heeft de Monicares Foundation in overleg met de organisatie direct 20% van het bedrag ter beschikking gesteld aan Stichting Vluchtelingenwerk.

Klik hier voor de uitslagen op www.ijssellandrally.nl

TOP