Bekijk JOUW® op

Nieuws

Terug naar overzicht

25 jaar JOUW® bureau

28 juni 2018

Let’s celebrate met een knallend feest én JOUW® weekendje weg!

About last week - AftermovieJubileumfeest

We zijn 25 geworden! Alle reden voor een mooi feest. Afgelopen donderdag hebben we onze verjaardag gevierd met veel leuke en waardevolle relaties van ons bureau. Locatie? Brasserie De Hofvlietvilla! De tuin van deze mooie plek kleurde rood van de JOUW® beachvlaggen, ballonnen en Mini’s. Let’s celebrate! Van de stoere foodtruck en toffe DJ tot gezellige gasten en de überleuke photobooth: het was een tópfeest. Op naar de volgende 25!

JOUW® weekendje Dublin
Yes! De dag na het jubileumfeest vlogen alle JOUW®-ers naar Dublin! Het feestcomité heeft de locatie tot het laatste moment uiterst geheim weten te houden. De instinkvragen en spionagepogingen van collega’s leverden - tot hun grote spijt - niks op. Vlákbij Schiphol maakte Frank het nieuws bekend: “We gaan naar Dublin!” Joelende JOUW®-ers en piepende vliegtuigbanden: off we go!

We logeerden in het Instagramwaardige Generator hostel: alle heren op één kamer en alle dames op één kamer, gezelligheid ten top! Er stond van alles op het schema voor de vrijdag en zaterdag: lekker lunchen in het zonnetje (het weer in Dublin won het by far van het weer in Nederland), een bezoek aan de Teeling Whiskey Distillery (inclusief een tasting), burgers happen, een tour door het Silicon Valley van Europa en heerlijk uit eten. Een kroegentocht om Ierse bieren te proeven mocht natuurlijk ook niet ontbreken: Guinness en Dublin Blue Lager waren absolute favorieten. Een super weekend met echte toppers!

TOP