Bekijk JOUW® op

Nieuws

Terug naar overzicht

5e Ronald McDonald Rally groot succes

21 oktober 2015

Het eerste lustrum is een feit! Op donderdag 15 oktober werd de 5e Ronald McDonald Rally gereden. Een bijzondere start vanaf vliegbasis Leeuwarden en een recordaantal deelnemende equipes kenmerken deze editie.

De Ronald McDonald Rally werd op donderdag 15 oktober voor de vijfde keer gereden. In de vroege ochtend verzamelden de prachtige rallyauto’s zich voor het startsein van Commandant Traas van vliegbasis Leeuwarden. Tevens hét startsein voor een fantastische en feestelijke lustrumeditie. De rally werd gereden in 2 verschillende klassen (club- en sportklasse). Dit jaar een Ronald McDonald Rally met achtentachtig equipes, een recordaantal en dan ook een volle editie. Dit gegeven én de schitterende entourage van mooi vliegmaterieel op de militaire vliegbasis leverde een uniek plaatje op. En niet geheel onbelangrijk, een recordopbrengst van €50.000,-!

JOUW® bureau -vanaf het allereerste begin trots partner van deze rally voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle- was traditiegetrouw van de partij met een JOUW® test én: maar liefst drie deelnemende equipes.

Gijs van Lennep - Frank Sorée eindigden op een 15e plek in de sportklasse.
(Met veel dank aan: Craft Sportswear & Porsche Centrum Leusden!)
Maartje Heij - Jurian Meijntjes pakten een gedeelde 1e plek in de toerklasse.
Maureen Sorée - Bärbel Brouwer werden de best geklasseerde damesequipe.

Volledig verslag?
En álle uitslagen en veel foto’s? Check: www.ronaldmcdonaldrally.nl

En bekijk een impressie van de dag in deze aftermovie. #Enjoy!

 

 

 

TOP