Bekijk JOUW® op

Nieuws

Terug naar overzicht

JOUW® groeispurt

4 februari 2015

Woohoo! Deze week starten maar liefst 3 nieuwe collega’s bij JOUW® bureau! En heel toevallig allemaal dames… ;-) Welkom Paula, Maartje en Rianne!

We stellen onze nieuwe collega’s graag aan je voor:

Maartje Heij is Account-/Projectmanager. Een aanpakker, sparringpartner en adviseur. En ze is dol op onze vrijdagmiddagborrel ;-) Grote kans als je een afspraak bij ons op kantoor maakt, dat je met Maartje om tafel zit! 

Voor alle strategische trajecten en projecten wordt Paula Buit,  Merkstrateeg, ingezet. Paula werkt als zelfstandig Merkstrateeg en is een paar dagen per week bij ons in dienst. Ze kan als de beste een bedrijf positioneren, een merkbelofte ontwikkelen of een scherpe analyse maken. Benieuwd wat Paula voor jou kan betekenen?

Rianne Holtmaat gaat als Creatief aan de slag op de afdeling Creatie, waar zij veel zal samenwerken met onze Art Directors. Rianne is een oud-stagiair van JOUW® bureau en heeft intussen de nodige werkervaring als vormgever opgedaan. Ze is dol op hard werken, maar houdt ook van de gezelligheid bij JOUW® bureau. Ze heeft zin om aan de slag te gaan met alle mooie projecten die hier voor haar liggen!

Welkom dames, super dat jullie er zijn!

Wil je de rest van JOUW® team ontmoeten? Ga dan meteen naar Jouw.nl/team

TOP