Bekijk JOUW® op

Nieuws

Terug naar overzicht

JOUW® Groeispurt

2 november 2016

We hebben drie nieuwe collega’s sinds de zomer en stellen Marieke, Luuk en Lianne graag even aan je voor.

Marieke houdt zich sinds september bezig met het schrijven van teksten als online en contentmarketeer. Ze is dol op kerst, sushi en alpaca's. In willekeurige volgorde. Zie je een felblauwe fiets vertrekken, dan is Marieke onderweg voor een JOUW® reporter klus. Benieuwd wat ze verder allemaal uitspookt? Volg ons dan op Facebook, Twitter én Instagram!

Onze allernieuwste aanwinst is Luuk. Luuk heeft jaren gewerkt in de wereld van boeken en kranten, maar sinds oktober is hij communicatieadviseur bij JOUW® bureau. Hij heeft hiervoor de trein naar Amsterdam ingeruild voor een korte wandeling door de prachtige Zwolse binnenstad. Als hij niet druk aan het werk is, vermaakt Luuk zich met Netflix of is hij onderweg naar een verre bestemming.

En Lianne? Die bezit sinds augustus een stoel op onze afdeling Concept & Creatie en heeft hiervoor vijf jaar als grafisch vormgever gewerkt. Ze is een veelzijdig creatief en werkt bij ons o.a. aan modemailingen en autobladen. Wil je Lianne blij maken? Kom dan een keertje langs met een grote zak Auto- (Cadillacs), Munt-, Katjes- of Honingdrop. Of Schoolkrijtjes. Of een willekeurig ander soort drop.

 

 

TOP