Bekijk JOUW® op

Nieuws

Terug naar overzicht

JOUW® Rondje van de zaak

15 september 2015

Deze maand hadden wij de eer om de 55e editie van het Ronald McDonald Business Breakfast Club ontbijt te organiseren. Zoals de uitnodiging al deed vermoeden hebben we als creatief bedrijf verrassend en groots uitgepakt!

Niets vermoedend werden alle leden van het RMDBBC op het verkeerde been gezet door de ontvangst in De Spiegel. Waar iedereen er vanuit ging dat het ontbijt in één van de zalen zou gaan plaats vinden, werden op dat moment de achterdeuren opengeklapt naar de klaarliggende rondvaartboten aan de Zwolse gracht. Maar liefst 125 man nam plaats voor het JOUW® Rondje van de Zaak.

 Al varend kwamen we langs de ‘McDrijf’ voor een uitgebreid McDonald’s ontbijt en een prachtig optreden van het Natalie Schaap Trio. Als ultieme afsluiter kregen we van Bwefar een spectaculaire beleving van ‘The Loveboat’ met geluid-, licht- en rookeffecten onder de Diezenpoortenbrug!

De 55e editie van het Ronald McDonald Business Breakfast Club werd mede mogelijk gemaakt door JOUW® partners: Zwolse Theaters, Bwefar, McDonald’s - Heerde - Zwolle - Kampen, Rondvaart Zwolle en NewMan media!

TOP