Bekijk JOUW® op

Nieuws

Terug naar overzicht

#Nieuw!

30 mei 2014

Nieuw! Het woord is trending hier aan de Badhuiswal. Niet zo gek, want werkelijk alles is fris, vers en up-to-date bij JOUW® bureau. 

Nieuwe gezichten, nieuwe inzichten én - strakker dan strak - onze nieuwe website! Welkom op de nieuwe JOUW.nl. Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost, maar hij mag er zijn! We zijn supertrots op het resultaat. Wat ruim anderhalf jaar geleden begon als een wens, werd een doel, een schets, een draadmodel, een design en een bijna overspannen (maar ook zeer trotse) webbouwer. En dan laten we de vele hersenbrekers, discussies en slapeloze nachten nog achterwege. Maar nu, eind mei, zijn we eindelijk live! Bam!

We zijn trots op onze klanten en op ons werk. Vanuit onze trots willen we alles groots laten zien. We duiken de diepte in met enkele cases ondersteund met prachtig beeldmateriaal. En ook zul je veel leuke nieuwtjes lezen. Met de nieuwe JOUW.nl hebben we een platform gecreëerd dat ons de ruimte geeft om alles wat we doen en bezig houdt groots te presenteren. Blijf onze site in de gaten houden, wij blijven met nieuwe dingen komen ;-)

TOP