Bekijk JOUW® op

Nieuws

Terug naar overzicht

Seminar Simon Sinek groot succes!

19 maart 2016

Simon Sinek inspireerde en gaf het enthousiaste publiek stof tot nadenken over leiderschap in een compleet uitverkochte Theater de Spiegel, Zwolle. JOUW®  bureau inspireerde haar relaties op eigen wijze met een ontbijt aan de Chef’s Table bij De Librije.

‘Leaders eat Last’ het centrale thema van de sessie, richt zich op het concept ‘circle of safety’ en hoe leiders een omgeving kunnen creëren dat vertrouwen stimuleert. Vertrouwen versus Controle. Mensen die zich veilig voelen en goed in hun vel zitten, zijn beter in staat om actief en creatief mee te bouwen aan succesvolle organisaties.

“Leadership requires eyeballs. You give premium time and energy with nothing in return.
But it will build up a bond that will last forever”.

By the way, leiderschap heeft niets te maken met hiërarchie. Iedereen kan een leider zijn. Neem je eigen verantwoordelijkheid en vanuit dat perspectief dien je ook zelf een organisatie te kiezen waar je bij past en wilt werken. Meer weten: bekijk hier zijn inspirerende video nog eens.

Complimenten voor Nicole Lier van ManagementPlezier die ruim 2,5 jaar bezig is geweest om Simon Sinek naar Nederland te halen. JOUW® bureau vond het een voorrecht om marketing partner te mogen zijn. We kijken graag uit naar de volgende wereldspreker!

JOUW_SimonSinek_Live_Ontbijt_DeLibrije.jpg

JOUW_SimonSinek_Live_DeSpiegel_Zaal_overzicht_1.jpg

JOUW_SimonSinek_Live_FrankSoree_2.jpg

JOUW_SimonSinek_Signing_4.jpg

JOUW_SimonSinek_Signing_3.jpg

JOUW_SimonSinek_Live_DeSpiegel_Zaal_bovenaanzicht_6.jpg

JOUW_SimonSinek_Bord_2.jpg

JOUW_SimonSinek_Live_Uitrijkaart_2.jpg

 

TOP