Bekijk JOUW® op

Nieuws

Terug naar overzicht

Simon Sinek Live!

15 januari 2016

Als trotse marketing partner van SIMON SINEK LIVE! willen we je aandacht vestigen op de unieke kans een eenmalig seminar bij te wonen.

Het is ManagementPlezier gelukt Simon Sinek éxclusief en éénmalig te boeken voor een ochtendvullend programma in Zwolle! Sinek werd beroemd door zijn TED Talk ‘Start with Why’ en is inmiddels één van de meest gevraagde sprekers ter wereld op het gebied van leiderschap en verandering. Bestel snel je tickets!

Op vrijdag 18 maart is de beroemde visionaire denker Simon Sinek in Zwolle. In Theater De Spiegel spreekt hij voor ondernemers, leiders, adviseurs en verschilmakers in een ochtendvullend programma.

Inspiratiebron
In het seminar ‘Simon Sinek Live!’ zet Simon je op een positieve manier aan het denken. Hoe kan jij een betekenisvolle bijdrage leveren aan een betere wereld voor jezelf, je team en je organisatie? Hoe word jij een inspiratiebron voor anderen?
 
Tijdens het eerste uur van zijn sessie deelt Simon zijn inspirerende visie op leiderschap. Daarna gaat hij in op vragen uit de zaal in een collegetour-achtige setting. De ochtend wordt op bevlogen wijze geleid door Jitske Kramer (bekend als schrijver van de bestsellers 'Deep Democracy’ en ‘De Coporate Tribe).
 
Na afloop van het seminar zijn de boeken van Simon te koop. Je kunt ze door hem laten signeren en genieten van de walking lunch.
 
Aanmelden
Deelname aan dit unieke seminar kost € 295,- exclusief btw. Ga voor meer informatie of om je aan te melden naar www.managementplezier.nl/seminar

Button_Bestel.jpg


 Start With Why - Simon Sinek TED talk

 


 

Marketingpartners 

 JOUW_Header_Nieuwsbrief_Simon-Sinek4.png

 Met dank aan

JOUW_Simon_Sinek_Metdankaan.png

TOP