Bekijk JOUW® op

Team

Creativity is a drug
we cannot live without

Cecil B. DeMille

Maartje Heij

Wat is je werkervaring?
Ik ben gestart in de autobranche, bij BMW en MINI als Marketingmedewerker. Daarna ben ik als Communicatieadviseur aan de slag gegaan.

Als ik een dier was, dan was je een?
Oei. Ik heb niet zoveel met dieren. Maar ik krijg soms te horen dat ik lach als een cavia.. ;-) En ik kan mijn nek erg ver draaien, een uil dus?

Wat is je favoriete reclameslogan?
Als ze kort en helder zijn vind ik slogans leuk. Echt HEMA (en zijn blijmakers), I’m loving it van McDonalds, Open Happiness van Coca-Cola, etc.

Wat denk je dat je collega’s van je vinden?
Ik hoop dat ze graag met me samenwerken en verder dat ik goed kan ouwehoeren.

En wat echt niemand van mij weet is...
Dat mijn guilty pleasure een veel te grote bestelling van New York Pizza is. En dat ik die dan uiteraard helemaal opeet. Oh, en dat mijn kledingkast op kleur is ingericht en alle stapeltjes even breed zijn.

Wat is je lievelingseten?
Italiaans! Ik zou alleen om het eten elk jaar wel op vakantie naar Italië willen.

Wat was je laatste vakantiebestemming?
Cuba! In 3 weken tijd het hele eiland gezien. Deze bestemming stond met stip op 1 op mijn wishlist en het overtrof al mijn verwachtingen: muziek, salsa, de natuur, mensen, cultuur en de bijzondere politiek, fantastisch! Oh, en de rum en sigaren natuurlijk..

Waar zou je graag nog heen willen?
Naar Canada, Australië en de ABC-eilanden. Verder heb ik ook nog een hele wishlist aan stedentrips en wil ik graag nog een rondreis maken door Engeland en Schotland. Het gaat dus letterlijk alle kanten op.

Als ik een automerk was, dan was ik een ...
BMW. Nog specifieker een BMW M135i

Waar word je echt heel blij van?
Van lekker eten, een vers geprepareerde skipiste, salsa-dansen, onverwachte momenten met vrienden met een hapje en een drankje, Boys of Summer op de radio en eigenlijk nog veel meer.

Waar irriteer jij je aan?
Pessimisten en zeurende mensen.

Waar ben je fan van?
Plannen. Terwijl ik het juist ook heel lekker vind om in mijn vrije tijd flexibel te zijn.

TOP