Bekijk JOUW® op

JOUW® Case

TRIFLEX BEDRIJFT ARCHITECTUUR

De opdracht: Triflex draagt op eigen manier bij aan architectuur. Triflex biedt bijvoorbeeld meer dan alleen duurzame afdichting. Dankzij de vloeibare vorm van de kunststoffen en de talrijke mogelijkheden in kleur en afwerking bieden de systemen ultieme ontwerpvrijheid. Dit jaar wil Triflex haar architectuur relaties iets extra’s bieden: iets dat past bij de merkwaarden en meer diepte geeft aan het partnerschap met Triflex.

De uitdaging: Toen Triflex ons vroeg om aan de slag te gaan, besloten wij de focus te leggen op de ware helden van de bouwkunst: De architect zelf. Waar hebben deze bouwmeesters behoefte aan, in de unieke wereld van techniek en kunst?

De oplossing: Een inspiratieconcept voor en door architecten. Met een vleugje Triflex. Vormen, materialen, kleuren, markeringen, licht en structuren. Alles wat de architect wil, gebundeld in een esthetisch verantwoord design met een vleugje Triflex-blauw.

Het resultaat: Het inspiratie magazine met de titel XChange. Want door kennis en ideeën uit te wisselen, ontstaan de mooiste gesprekken. En door expertises te verenigen en elkaar aan te vullen op basis van een gezamenlijk doel, bereik je de beste resultaten. Uiteindelijk ligt er een inspiratie magazine op de planken waar je u tegen zegt. Eentje die iedere architect die ontwerpvrijheid wil, graag in zijn of haar boekenkast wil hebben. Wij zijn blij! 

Bekijk meer werk van deze klant
TOP