Bekijk JOUW® op

Werk

Well done is better than
well said.

Benjamin Franklin

Terug naar overzicht

Craft Custom

Craft maakt sportkleding en -accessoires voor  alle weercondities. Van warme wintergear tot functionele fitnesskleding. Voor individuele (top)sporters. En complete teams, op maat. Met Craft Custom.

Craft Custom: de kwaliteit van Craft, het ontwerp van jou. Het customteam zet wensen om in functionele en mooie sportkleding. Topkwaliteit met een persoonlijk jasje. Voor teams, clubs, bedrijven en events. Hoe? Dat lichten wij graag toe.

Het ontwerpen van unieke teamkleding voor diverse groepen vraagt om efficiëntie en gemak. Geen grote designmachine met eindeloze opties, maar een goed werkende, heldere website. En die mochten wij vormgeven. 

Het vertrekpunt was in eerste instatie een landingspagina. Met informatie over de werkwijze en het Craft Custom telefoonnummer. Want na onderzoek bleek dat klanten het echte designwerk graag overlaten aan de professionals van Craft Custom. Het liefst door middel van een persoonlijke, telefonische briefing. 

Tijdens het ontwerpen bleek één landingspagina echter onvoldoende voor overzichtelijke communicatie van kosten, werkwijze én uitgebreide collectie voor meerdere sporten. De oplossing: een door Craft beheerbaar CMS. Om wijzigingen eenvoudig zelf in aan te passen. En die genoeg ruimte biedt voor de grote hoeveelheid sportieve informatie. 

Het resultaat? Trek een sprintje naar http://www.craftteamkleding.nl en bekijk het zelf. 

TOP