Bekijk JOUW® op

Werk

Well done is better than
well said.

Benjamin Franklin

Terug naar overzicht

Emily gaat 'uit haar comfortzone'

Zes maanden zijn voorbij gevlogen. Roerige tijd, veel gebeurd. Ook in de ontwikkeling van Emily.

Een stage is een leerperiode. Uitzoeken waar je talenten en je passies liggen. Maar er óók achterkomen waar die niet liggen… De grootste passie van Emily is dansen: ze is Nederlands Kampioen Duo! Haar passie op grafisch gebied: illustreren. En graag voegen wij daar aan toe: oorspronkelijke ideeëndenker. De wijze waarop wij bij JOUW® bureau tegen communicatie aankijken, vanuit strategie en concept, sprak haar minder aan. Top dat ze daar achter is gekomen, ze kan zich nu gaan richten op wat ze echt leuk vindt!

Het intro van haar stageverslag geeft haar stageperiode goed weer:
"Gedurende mijn stageperiode heb ik ontdekt wat ik echt leuk vind om te doen en waar ik goed in ben, maar ook veel over hoe ik in elkaar zit."

"Elke foto in mijn stageverslag laat een positieve eigenschap zien die vol tot hun recht kwam tijdens deze stage. Deze foto's zijn alterego's die ik heb neergezet op een creatieve manier. Ik houd erg van dansen, en het leek mij leuk om zo mijn leermomenten te laten zien. Zo combineer ik het onzekere buiten mijn comfortzone met wat ik al wél kan!"

TOP