Bekijk JOUW® op

Werk

Well done is better than
well said.

Benjamin Franklin

Terug naar overzicht

IJssellandrally 2017!

Alweer de 14e editie van de IJssellandrally.

Fanatieke rijders en ronkende motoren.  Op 8 september hebben we weer mogen genieten van een sportieve en feestelijke IJssellandrally. Een rally die niet alleen in het teken staat van feest en bolides, maar de motoren worden ook gestart voor het goede doel. Met dit jaar het goede doel “Stichting De Geode”.  Een woonvoorziening voor 22 bewoners met een verstandelijke handicap in Apeldoorn.
Dit jaar hebben we samen maar liefst € 21.430,- opgehaald.

Uiteraard waren wij er ook! Als team, natuurlijk. Maar ook achter de schermen hebben wij een handje meegeholpen.  Net als voorgaande jaren waren wij verantwoordelijk voor de jaarlijkse updates van de IJssellandrally website en app! Met informatie over de rally, tips & tricks, de uitslagen en natuurlijk alle foto’s. Om eenvoudig door te nemen op mobiel of tablet. Voor, tijdens en na de rally. Tot in de late uurtje hebben de website en app gevuld met de meest recente updates.

En de JOUW-test? Uiteraard was er ook dit jaar weer een JOUW-test. Deze werd gewonnnen door Equipe #49: HP Meilink & Martin van Thulden!

Wij kunnen niet wachten tot volgend jaar!

Benieuwd naar afgelopen vrijdag, de winnaars en de prachtige oldtimers? Bekijk de foto’s hier.

TOP