Bekijk JOUW® op

Werk

Well done is better than
well said.

Benjamin Franklin

Terug naar overzicht

NOVON JUBILEUMACTIE

Novon bestaat 25 jaar! Dat vieren ze met een toffe jubileumactie. We stroopten de mouwen op voor het concept en de uitwerking.

25 jaar ‘Graag gedaan!’ Dat viert Novon op een sympathieke manier: voor elk jaar doneren ze € 1.000,- aan het goede doel. Welk goede doel? Dat bepalen de medewerkers!

De medewerkers centraal
Om de medewerkers te bedanken voor hun inzet mogen zij bepalen naar wie Novons verjaardagsgeld gaat. We bedachten het concept voor een actie waarbij medewerkers zich kunnen inschrijven met hún goede doel: of het nu de buurtvereniging verderop is of een bekend wereldfonds. Op die manier zet Novon de medewerkers centraal. We maakten de uitnodiging waarop de actie wordt uitgelegd en de landingspage waarop medewerkers zich kunnen inschrijven. Op diezelfde landingspage kan ook door iédereen gestemd worden op hun favoriete goede doel.  Een selectiecommissie stelt de top 25 samen die 25x € 1.000,- ontvangt. En voor de overige inschrijvingen heeft Novon ook nog een steuntje in de rug!

Maar er horen nog veel meer middelen bij het verloop van deze actie. Van online mailings en een promotiepakket voor deelnemers tot advertenties en een cheque voor de uiteindelijke winnaar. Tof en mooi werk om te mogen doen!

Stemmen kon tot maandag 24 september. In oktober wordt de top 25 bekend gemaakt! 

 

TOP