Bekijk JOUW® op

Werk

Well done is better than
well said.

Benjamin Franklin

Terug naar overzicht

Prikkel je zintuigen

PPP Nederland organiseert een open dag voor alle relaties en pakt dit, samen met JOUW® bureau, groots aan. Tijd om alle zintuigen eens goed op de proef te stellen.

Een nieuwe huisstijl, uitbreiding van de organisatie én nieuwe machines: goede redenen voor een relatiedag! PPP Nederlands knows how to impress en pakt dit groots aan met een open dag. 

PPP heeft ons gevraagd om een kloppend, doordacht plan op te zetten en de open dag vorm te geven. Met als opdracht de innovatiekracht en professionaliteit van PPP Nederland te benadrukken. En een doordacht plan is het zeker geworden.

Het begon met een save the date: een keychain met cryptische content en de boodschap 'We Want To Impress You'. Om de lezer goed nieuwsgierig te maken. Deze werd uiteraard opgevolgd door een originele, officiële uitnodiging, namelijk een doosje met een fysieke sleutel die toegang biedt tot alle onderdelen van de open dag. En een kaartje met een link voor de aanmelding. Naarmate het event dichterbij kwam, hebben alle relaties een digitale reminder ontvangen. 

Op 15 september was het moment aangebroken. Tijd om te laten zien wat PPP Nederland allemaal in huis heeft. Tijd om alle zintuigen eens goed te (laten) prikkelen in de door PPP aangeklede ruimtes! Hoe? Nou, zo:

  • Voelen: gooien met verfbommetjes voor een creatieve uitspatting
  • Zien: ontspannen op het strand of diepzeeduiken door middel van 3D-technologie
  • Horen: koptelefoon op en dansen maar tijdens de silent disco
  • Ruiken: lopen door een heerlijk - naar een bakkerij - geurende kamer  
  • Proeven: genieten van smakelijke hapjes tijdens een foodfestival

Natuurlijk waren we zelf ook aanwezig om even alle zintuigen op proef te stellen. We kijken nu al uit naar het volgende event van PPP Nederland!

TOP