Bekijk JOUW® op

Werk

Well done is better than
well said.

Benjamin Franklin

Terug naar overzicht

SPECIALS MET EEN ZOMERSE LOOK

6 mei t/m 1 juni zijn de Mijn Modewereld Sunshine weken! Deze periode zit vol kortingsacties en toffe events; daar hoort een opvallende mailing bij die goed de aandacht trekt en shoppers naar de winkel trekt. 


Eerder maakten we ook al een mailing voor de Mijn Modewereld Specials: een zigzag folder, vol waardebonnen om in te leveren in de winkel. Die folder kreeg de vernieuwde stijl, maar dit keer kleurden we buiten de lijntjes en gaven we de mailing een zomerse look. Laat die fashionable summer maar komen!

Vorm & functie
Ook nu gingen we voor de zigzag vorm,  maar we gooiden de indeling om. Waar voorheen de acties op de voorkant stonden en de voorwaarden op de achterkant, bestaan beide kanten nu uit acties en events voor de winkel én brasserie: volop korting en beleving voor de doelgroep dus! Elke zigzag strook heeft een eigen kleur, zodat de leesrichting duidelijk is: de acties zijn namelijk gesorteerd op datum. Belangrijk, want je wilt natuurlijk geen event missen en op het juiste moment in de winkel staan om je korting te pakken. 

Plaatjes & praatjes
We kozen voor zomerse beelden en kleuren om deze mailing te laten knallen. En met de vrolijke teksten en quotes vormt alles één geheel. Leuk detail: deze mailing is hoger dan een A4, waardoor hij knap boven de rest van de post op je deurmat uit steekt. Zo valt de mailing nog meer op en is de kans groter dat meer klanten de winkel zullen bezoeken. 

Blader je mee? (tik op de tegeltjes onder de afbeelding om meer foto’s te bekijken)

TOP