Bekijk JOUW® op

Werk

Well done is better than
well said.

Benjamin Franklin

Terug naar overzicht

SUMMER SALE BIJ MIJN MODEWERELD

Het is weer SALE bij Mijn Modewereld! Daar zetten we flink de spotlight op met felle kleuren en vrolijke fotografie. 31 mei startte de pre-sale, 3 juni was het tijd voor de sale en vanaf de 24e stapel je voor extra korting. Daar horen natuurlijk toffe uitingen bij! 

We vingen deze 3 sale vormen in 2 middelen: hoger én smaller dan een A4. Zo valt de sale lekker op tussen de andere post op de mat. De felle kleuren in combinatie met de neonletters trekken ook flink de aandacht, zonder te schreeuwerig of actiematig over te komen. 

Start your shopping spree! 
Omdat de pre-sale en de sale dicht bij elkaar liggen en elkaar logisch opvolgen, hebben we deze samengevoegd in 1 middel. Op de voorkant kun je niet om de boodschap heen: de sale begint bij Mijn Modewereld! Op de achterkant hebben we beide sales een eigen kleur gegeven om duidelijk onderscheid aan te brengen: de pre-sale is blauw en de sale roze. We verzorgden de fotografie, waarbij - naast echte modellen - ook medewerkers van Mijn Modewereld model stonden, hoe leuk! Met een speelse opmaak en tekst vormt deze mailing een mooi geheel. 

Stapelen = extra korting
Vanaf 24 juni stapel je items voor extra korting. Deze stapelkorting loopt steeds hoger op: van 50%, naar 60%, naar 70% tot wel 75% in de final sale. Aan ons de taak om duidelijk weer te geven wanneer welke korting geldt en hoe je deze krijgt. 

Check de sale items hierboven (even op de tegeltjes onder de afbeelding klikken)! 

TOP