Bekijk JOUW® op

Werk

Well done is better than
well said.

Benjamin Franklin

Terug naar overzicht

TREND ALERT NAJAAR

Volop najaarsfashion met de laatste trendupdate én trendguide van Mijn Modewereld. Onze beeld- en woordkunstenaars gingen aan de slag!

Trendupdate  oktober
In oktober was de herfst in full swing bij Mijn Modewereld. We creëerden een trendupdate om dit seizoen te vieren! De herfstvakantie kreeg een flinke dosis aandacht, want bij deze fashion store beleef je het ideale dagje uit. De trendupdate kreeg de vorm van een drieluik: nét even anders. Binnenin zijn ideeën voor gezellige dagbestedingen te zien: van family shopping gecombineerd met een lekker ontbijt in ’t Pakhuys tot een nieuwe outfit scoren met vrienden met een goede borrel erachteraan. Aan de buitenkant lichtten we het MM event uit: de Mijn Modewereld GP! Racen met stoere simulators. Voor wie de Max Verstappen in zich naar boven wil halen ;-) 

Klanten kregen van 19 t/m 21 oktober 50% korting op elke tweede lange broek. Dat moest natuurlijk goed opvallen! In de binnenkant van het drieluik stond daarom 1 pagina in het teken van deze actie. Maar we lieten de actie nóg eens terugkomen op de buitenkant. Zo. Daar kan niemand meer omheen. 

Trendguide november 
De allerlaatste trends liggen op de mat! Geen exemplaar? Ga dan naar Mijn Modewereld om de trendguide te bemachtigen. Dit extra dikke nummer staat vol herfsttrends én kledingtips voor de feestdagen die in aantocht zijn. De allergrootste trend? Het pak! Voor mannen én vrouwen. Aan ons de taak om deze trend veelvuldig terug te laten komen in de trendguide zónder eentonig te zijn. Maar er staan nog veel meer fijne onderwerpen in deze novembereditie. We gingen aan de slag met trendy fotografie en wisselden mooie beelden af met pakkende teksten. 

Ook in de trendguide kwamen natuurlijk mooie acties aan bod. Zo kregen de Blue Denim Days (50% korting op elke tweede blauwe jeans) een eigen, stoere pagina waar onze fotograaf een net zo stoere foto voor schoot. En als je verder bladert, kom je knappe themapagina’s tegen waarin we broeken en schoenen uitlichtten. 

Ben je alvast op zoek naar fashion tips voor de feestdagen? Dan kom je met dit nummer goed aan je trekken. Maar je spot ook info over toffe MM events en de pop-up Gift Shop (vanaf 17 november in de winkel). Klik op de tegeltjes onder de afbeelding en bekijk de foto's: veel lees- en kijkplezier! 

 

TOP