Bekijk JOUW® op

Werk

Well done is better than
well said.

Benjamin Franklin

Terug naar overzicht

VOORJAARSFASHION

De nieuwste trends liggen weer op de mat! Het voorjaar staat in de startblokken, dus de trendguide staat vól knallende kleuren. Kijk je mee? 

Pastelblauw, felgroen, zachtroze, neonoranje … Dit modeseizoen staat volledig in het teken van kleur. We gingen aan de slag met de opmaak en teksten van pagina’s die precies vertellen welke tinten jij dit voorjaar in je garderobe wilt hebben. Naast kleuren laten we natuurlijk ook pasvormen, complete looks, stoffen, details en footwear zien. Het hele plaatje! Daar horen natuurlijk knappe foto’s bij. We verzorgden daarom meerdere fotoshoots om de nieuwste collectie optimaal tot haar recht te laten komen. Lights, camera, action!

Events
Naast fashion is er in deze editie weer volop aandacht voor events. Zo kun je de komende weken bij Mijn Modewereld terecht voor diverse pop-up shops, de vriendinnendag en het mannenweekend. Aan ons de taak om de events volop in de aandacht te zetten. 

Feestkleding special 
Klanten van Mijn Modewereld kregen dit keer niet alleen de trendguide op de mat: het magazine werd vergezeld door een exclusieve feestkleding special. Ideaal voor het aankomende feestseizoen! Ook hiervoor verzorgden we de fotografie, opmaak en teksten. De opmaak van de special is nét anders dan die van de trendguide, maar het is overduidelijk dat ze bij hetzelfde merk horen. Een special verdient gewoon een eigen jasje, toch? De pagina’s hebben een eigen kleurvlak dat tekst en beeld verbindt. 

Bekijk de foto’s van de trendguide en feestkleding special hierboven (klik op de tegeltjes om te bladeren)!  

TOP