Bekijk JOUW® op

Werk

Well done is better than
well said.

Benjamin Franklin

Terug naar overzicht

Vvvvvroemmmm

Op 2 september stonden wij klaar voor alweer de 13e editie van de IJssellandrally.

Sinds 2004 wordt jaarlijks de IJssellandrally georganiseerd. Met ieder jaar een ander goed doel om de motoren voor de start. En wat gaat de tijd toch snel! Begin september stonden er prachtige equipes klaar bij de start van de 13e editie van de IJssellandrally. Om zich in te zetten voor stichting Schipper Mag Ik Ook Eens Varen? En wij waren er ook! Als team, natuurlijk. Maar ook achter de schermen hebben wij een handje meegeholpen.

Een fysiek én digitaal handje. Want deze editie hebben wij iets bijzonders gelanceerd: de IJssellandrally-app! Met informatie over de rally, tips & tricks, de uitslagen en natuurlijk alle foto’s. Om eenvoudig door te nemen op mobiel of tablet. Voor, tijdens en na de rally. En daar werd gretig gebruik van gemaakt. De app werd namelijk ruim 7750 keer geopend!

En tijdens de rally? Toen stond JOUW® team klaar om tot in de late uurtjes de app  en de website te vullen met de meest recente updates. But that’s not all. Ook de JOUW® test was natuurlijk aanwezig! Deze keer in de vorm van een pittig stuk asfalt, één A4-tje met instructies en 55 seconden op de klok. Succes.

Wij hebben nu al zin in volgend jaar!

TOP